De RD-app

De gratis RD-app biedt u het betrouwbare nieuws van het Reformatorisch Dagblad inclusief de achtergronden en de duiding.

Download hier!

Mis geen belangrijk nieuws

Download nu!

Nieuw! Onze podcasts

Het rechter icoontje in het menu onderaan u scherm is voor onze podcasts. Hier kunt u luisteren naar de wekelijkse podcast Sprekend RD, de opvoedpodcast Bij ons thuis of de PuriteinenPodcast.

Blijf op de hoogte

Het startscherm van de app toont u uitgelichte artikelen per onderwerp, precies zoals u gewend bent van RD.nl. Ook de pagina ‘laatste nieuws’, met de meest recente artikelen, is beschikbaar in de app. U kunt ook de artikelen op thema lezen door in de app opzij te swipen. En met het aanzetten van pushmeldingen bent u direct op de hoogte van urgent nieuws.

Lees de krant digitaal

Hebt u met uw abonnement toegang tot de digitale krant? Dan kunt u deze via de app lezen. Klik daarvoor in de app op de knop 'Krant'. Hier kunt u de digitale krant downloaden en opslaan.

Artikelen delen en opslaan

Via de deelknop rechtsboven kunt u artikelen delen. Heeft u even geen tijd om een (lang) artikel te lezen? Sla het via de leeslijstknop op in ‘Mijn leeslijst’. U kunt deze functie ook gebruiken om artikelen te bewaren.

Video’s en podcasts

Scroll op het startscherm naar beneden en u vindt de video’s en podcasts van het RD, bijvoorbeeld de serie Scherptediepte. Podcasts, zoals de serie Puriteinen, beluistert u direct vanaf het startscherm.

Lezen zoals u dat wilt

Leest u graag in de donkere modus? De app past zich automatisch aan als u de donkere modus op uw smartphone gebruikt. De lettergrootte wordt ook ingesteld op basis van uw telefooninstellingen.

Vragen over de app

Waarom kan ik niet (meer) alle artikelen lezen?

Abonnees hebben onbeperkt toegang tot de app. Niet-abonnees kunnen de app de eerste zeven dagen na het downloaden en registreren gratis gebruiken. Wilt u onbeperkt toegang tot alle artikelen? Sluit een abonnement af
via deze link.

Hoe kan ik inloggen?

U kunt inloggen met de inloggegevens die u ook gebruikt voor RD.nl. Hebt u wel een abonnement, maar hebt u geen digitaal account? Maak een account aan. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt een nieuwe aanvragen.

Kan ik de RD e-paper lezen via de app?

Dat kan! RD heeft sinds mei 2022 nog maar één app, waarin ook de e-paper gelezen kan worden.

Waar kan ik oudere artikelen vinden?

Het archief van het Reformatorisch Dagblad vindt u op digibron.nl.

Waarom heb ik geen toegang tot de digitale krant?

Met een digitaal basisabonnement kun je helaas de digitale krant niet lezen. Wil je dat wel graag? Geef je abonnement een upgrade en lees voortaan de digitale krant via de RD-app of RD.nl.

Hoe download ik de RD app?

Download hier een handleiding over hoe u de RD app installeert op een Android telefoon of iPhone.

Mis geen belangrijk nieuws

Download nu!