ABONNEMENT - Solidariteit aanvraag

Het solidariteitsabonnement van het RD is bedoeld voor personen die zich vanwege een beperkte inkomenssituatie geen abonnement op het RD kunnen veroorloven. Hieraan kunnen verschillende situaties ten grondslag liggen, zoals bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, overlijden van de kostwinner of een echtscheiding.

Als RD willen we deze groep tegemoetkomen met een korting, zodat een abonnement op een dagblad toch mogelijk blijft. Juist voor deze groep is het lezen van een dagblad een van de manieren om geïnformeerd te blijven over nieuws en achtergronden uit kerk en samenleving.

Vul hieronder in het contactformulier uw gegevens in, zodat een van de collega's van onze abonneeservice telefonisch contact met u kan opnemen om het abonnement af te sluiten.

  Uw gegevens

  Let op! gebruik na elke letter een '.'

  Let op! gebruik de volgende notatie: 1234 AA

  Let op! gebruik een geldig emailadres

  Uw rekeningnummer

  Let op!. Een Nederlands IBAN heeft altijd 18 cijfers ('NL', 2 cijfers voor de proefsom, 4 tekens van de BIC, en 10 cijfers voor het rekeningnummer). Het door u ingevoerde IBAN komt niet overeen.

  Door mijn rekeningnummer in te vullen geef ik toestemming voor automatische incasso.

  • Voorletters: Let op! gebruik na elke letter een '.'
  • Postcode: Let op! gebruik de volgende notatie: 1234 AA
  • Emailadres: Let op! gebruik een geldig emailadres
  • Telefoonnummer:
  • IBAN: Let op!. Een Nederlands IBAN heeft altijd 18 cijfers ('NL', 2 cijfers voor de proefsom, 4 tekens van de BIC, en 10 cijfers voor het rekeningnummer). Het door u ingevoerde IBAN komt niet overeen.